HTML

Belgiumba jöttem

Munkát kaptam Belgiumban, tehát költözöm. Mindennapi megpróbáltatásaimról megpróbálok blogot vezetni, hátha amit leírok másnak hasznára válik később.

Friss topikok

  • Kivancsi: En mar lassacskan 2eve itt vagyok.. Ki tudja meddig? Economic crisis.. Minden nap ajandek :):) Aze... (2009.04.05. 06:08) Mosómasa az alagsorban

Linkblog

Képtelenség naponta...

2009.03.25. 08:13 :: gaborm

Eredetileg azt hittem képes leszek naponta rövid posztokat írni, de ismét kiderült, lustább vagyok az átlagnál. Mire hazaérek, kényelembe helyezem magam munka után, megnézem a hiradókat és elolvasom az internetes híreimet, nem marad se mentális se fizikai erőm blogolni. Irígylem azokat akik intenzíven tudják ezt csinálni.

Reggel 8 van, híreknek vége, óra 40-kor indul a vonatom amivel dolgozni járok. Szép emeletes vonat, jó kilátással ahogy keresztülvonatozom Brüsszelen. Pontosan a Párizsba induló Thalys hipervonat mellől. Sajnos a fapados vonatokat még nem találták fel és a nemzetközi vonatjegyek iszonyat drágák. Majd egyszer azért kipróbálom.

Másik érdekes dolog, hogy a tej egyre olcsóbb. Az egyik kisboltban €0.45 (144 Ft) egy liter nem akciósan. Ezzel együtt tudok élni.

Szóval a fentiekből látszik, kb. mik a prioritások az életemben :D ... igen a tej előkelő helyet foglal el benne. Mára köszönöm a figyelmet, jó munkát mindenkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: vonat tej brüsszel emeletes thalys

A bejegyzés trackback címe:

https://belgamunka.blog.hu/api/trackback/id/tr91024048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása